You are here
جلسه هماهنگی ستاد استقبال از دانشجویان نوورودی دانشگاه ارومیه با ریاست دکتر آین معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و با هدف هماهنگی واحدهای مختلف جهت استقبال شایسته از دانشجویان جدید برگزار شد.
در این جلسه دکتر آین بر هر چه با شکوه تر برگزار شدن برنامه های این ستاد به جهت استقبال شایسته از دانشجویانی که برای اولین بار وارد دانشگاه ارومیه می شوند، تاکید نمود.
در ادامه جلسه مدیران و نمایندگان واحدهای مختلف دانشگاه از جمله، پردیس بین الملل، فرهنگی، دانشجویی، مرکز بهداشت و مشاوره، حراست، پشتیبانی و روابط عمومی نقطه نظرات و پیشنهادات خود را مطرح نمودند.
دانشجویان نوورود مقطع دکتری در هفته اول، دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد در هفته دوم و دانشجویان نوورود مقطع کارشناسی نیز در هفته چهارم مهرماه وارد دانشگاه خواهند شد.