مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خبر داد:  

اختصاص سهم ۱۵ درصدی به شاخص‌های فرهنگی و دانشجویی در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها

 

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر ابوالفضل مرشدی با بیان این مطلب اظهار داشت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) در تازه‌ترین گزارش خود اقدام به انتشار نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌ها کرده که بر اساس آن برای اولین‌بار شاخص‌های فرهنگی و دانشجویی مدنظر قرار گرفته‌است. 

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی گفت: در این بخش ۹ شاخص ارزیابی فرهنگی و ۳ شاخص مرتبط با حوزه دانشجویی در ۳۸ زیرشاخص ملاک ارزیابی دانشگاه‌ها قرار گرفته است.

وی ادامه داد: برنامه‌ها و رویدادهای فرهنگی اجتماعی، تولی‌گری گروه‌های دانشجویی در اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی، گروه‌های فعال فرهنگی و اجتماعی دانشگاهی، تولیدات محتوایی رسانه‌ای و فضای مجازی، فعالیت‌ها و ویژه برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی استادان و کارکنان، نظام مدیریت و برنامه‌ریزی‌های فرهنگی و اجتماعی، تعاملات و ارتباطات فرهنگی و اجتماعی، زیرساخت‌ها، امکانات و تجهیزات فرهنگی و اجتماعی از جمله شاخص‌های اصلی فرهنگی است که در آن عملکرد دانشگاه‌ها مورد سنجش و رتبه‌بندی قرار گرفته‌است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی اظهار داشت: داده‌ها و گزارش‌های ثبت‌شده دانشگاه‌ها در سامانه فرنما مبنای رتبه‌بندی در این بخش بوده‌است.

دکتر مرشدی تأکید کرد: اختصاص سهم حوزه فرهنگی و دانشجویی در نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌ها، بیانگر اهمیت این موضوع در متن کارکردهای دانشگاه به شمار می‌رود.