دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر محمود رضازاد باری را به عنوان «سرپرست دانشگاه ارومیه» منصوب کرد.
در قسمتی از این حکم آمده است:
«امیدوار است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی روزافزون جناب‌عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.»
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر احمد علیجانپور رئیس سابق دانشگاه ارومیه قدردانی کرد.
برپایه همین گزارش، دکتر محمود رضازاد باری متولد 1341 عضو هیات علمی و استاد تمام دانشگاه ارومیه، دوره کارشناسی را در دانشگاه ارومیه، دوره کارشناسی ارشد را در دانشگاه تهران و دکتری را در دانشگاه پونا هند سپری نموده است.
دکتر رضازاد در سالهای گذشته مسئولیت های متعددی را در حوزه آموزش عالی تقبل نموده است که از جمله می توان به ریاست جهاد دانشگاهی استان، معاون اداری پشتیبانی دانشگاه، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه و ریاست مرکز علمی کاربردی میراث فرهنگی و ریاست دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه اشاره کرد.
از عملکرد علمی و پژوهشی ایشان می توان به چاپ 150 مقاله علمی پژوهشی انگلیسی و فارسی، 120 مقاله چاپ شده در کنفرانس های داخلی و خارجی، تالیف 4 کتاب، 2 اختراع و نهایتا اجرای 4 طرح پژوهشی داخلی و ارتباط با صنعت اشاره کرد.
روابط عمومی دانشگاه ارومیه با تبریک این انتصاب شایسته، برای ایشان آرزوی توفیق الهی و برای دانشگاه ارومیه آرزوی تعالی و پیشبرد اهداف دارد و از زحمات و خدمات آقای دکتر احمد علیجانپور رئیس سابق دانشگاه قدردانی بعمل می آورد.