نشست حماسه آفرینی زنان در جامعه با تأکید بر الگوی سوم زن

سرکار خانم دکتر بهادری سخنران این نشست در ابتدا با اشاره به تاریخ گذشته غرب و نگاه تحقیرآمیز آن به زن از جمله نداشتن هویت مستقل، وابسته بودن به مرد، کالا انگاشتن زن و ... این امر را عامل به وجود آمدن جنبش های زنانه در غرب توصیف کرد که در پی احقاق حقوق زنان و برابری زن و مرد بودند که راه را به خطا رفتند و نه تنها نتوانستند حقوق زن را احیاء کنند بلکه آن را در ورطه مسئولیت هایی انداختند که از عهده آن خارج بود.

ایشان گفتند: در شرق نیز زن موجودی پست بود که میان مردان معامله می شد، مردان جنگجو زن را عامل بدبختی و ضعف دانسته و به غنیمت برده شدن زنها در جنگها را مایه از بین رفتن عزت و شرف خود می دانستند لذا دختران را در همان بدو تولد زنده به گور می کردند.
ایشان در بخشی از سخنان خود گفتند: اسلام هویت انسانی و الهی زن را متذکر شد و معیار تقرب را نه زن و نه مرد بلکه ایمان افراد معرفی کرد و با معرفی زن فرعون به عنوان الگویی برای تمامی انسان ها جایگاه ایمانی انسان را فارغ از جنسیت آن متذکر شد.

وی با اشاره به تاکید قرآن بر حجاب آن را مهر تاییدی بر لزوم حضور اجتماعی زن دانست و یادآور شد اسلام الگوی سومی فارغ از الگوهای ناقص شرقی و غربی برای زن تعریف کرد که جایگاه زن را در موضع بالاتر و بر اساس استعدادهای انسانی او ارتقاء داد. در این الگو زن می تواند در متن جامعه با تکیه بر معیارهای اسلامی نقش اجتماعی خود را ایفا کند و در عرصه های گوناگون تاریخی از صدر اسلام تا انقلاب اسلامی تا هشت سال دفاع مقدس و عرصه های مدیریتی، علمی، فرهنگی و سیاسی حماسه آفرینی نماید.

این برنامه با حضور بانوان دانشگاهی در روز دوشنبه ۳ دی ماه در آمفی‌تئاتر دانشکده منابع طبیعی برگزار شد و در پایان مراسم هدیه یادبودی به همکاران شرکت کننده اهداء شد.