دانشگاه ارومیه رتبه سوم کشوری در حوزه خدمات امور دانشجویی را کسب نمود...

بنا بر گزارش دفتر نظارت و ارزیابی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم؛ دانشگاه ارومیه رتبه سوم کشوری در حوزه خدمات امور دانشجویی دانشگاه‌های بزرگ (دارای جمعیت بیش از ۹ هزار نفر) را کسب نمود. ارائه تسهیلات و خدمات رفاهی توأم با حفظ کرامت انسانی به دانشجویان برابر با اهداف و معیارهای سازمان امور دانشجویان، مساعدت و مسارعت مسرت بخش در تحقق برنامه‌های هدفمند و علمی با رویکرد مدیریت مشارکتی مبتنی بر خردورزی و جلب حمایت موثر نهادهای عمومی و مدیریت منابع و افزایش رضایتمندی رو به رشد دانشجویان برای پیشبرد اهداف عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از جمله مهم‌ترین شاخص‌های این تجلیل بود. همچنین از سوی دکتر داداش پور رئیس سازمان امور دانشجویان و معاون وزیر علوم از معاون دانشجویی دانشگاه ارومیه به عنوان معاون برتر دانشجویی دانشگاه‌های بزرگ کشور تجلیل شد. بی‌شک این موفقیت با همدلی و همکاری تمام معاونت‌ها و بخش‌های دانشگاه به ویژه همکاران حوزه امور دانشجویی کسب شده است. در این دوره ارزیابی برای انگیزه بخشی بیشتر به دانشگاه‌های استان‌ها و دانشگاه‌های کوچکتر، دانشگاه‌ها با توجه به جمعیت دانشجویی در سه گروه دانشگاه‌های بزرگ (جمعیت بیش از ۹ هزار نفر)، دانشگاه‌های متوسط (جمعیت بین ۳ تا ۹ هزار نفر) و دانشگاه‌های کوچک (جمعیت کمتر از ۳ هزار نفر)، تقسیم شدند.

دانشگاه‌های برتر کشور در گروه دانشگاه‌های بزرگ:

دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشگاه علامه طباطبایی