احتراماً به اطلاع همه دانشجویان محترم (مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی و عمومی) متقاضی خوابگاه برای سال تحصیلی 1404-1403 می‌رساند که پیش ثبت‌نام (درخواست) خوابگاه‌های دانشجویی از روز سه‌شنبه مورخ 1403/03/08 ساعت 10 صبح لغایت ساعت 24 روز یکشنبه مورخ 1403/03/20 به‌صورت اینترنتی از طریق سامانه اتوماسیون تغذیه و خوابگاه (nds.urmia.ac.ir) فعال خواهد شد. لذا مستدعی است دانشجویان گرانقدر درخواست خوابگاه خود را با توجه به شرایط مذکور و نکات قید شده در زیر، ثبت نمایند.

• دانشجویان گرامی بایستی ابتدا از طریق سایت صندوق رفاه دانشجویان (refah.swf.ir) و سامانه اتوماسیون تغذیه و خوابگاه (nds.urmia.ac.ir)، هزینه اقامت خوابگاه در ترم‌های گذشته را واریز نمایند.
  • دانشجویان عزیز پس از واریز هزینه اقامت ترم‌های گذاشته، اقدام به ثبت درخواست (پیش‌ثبت‌نام) در سامانه اتوماسیون تغذیه و خوابگاه (nds.urmia.ac.ir) نمایند.
  • بعد از اتمام زمان پیش‌ثبت‌نام، درخواست‌ها (پیش‌ثبت‌نام) توسط کارشناسان محترم اداره امور خوابگاه‌ها بررسی و تأیید نهایی خواهد شد.
  • پس از بررسی و تأیید نهایی پیش ثبت‌نام، فرآیند ثبت اقامت در سامانه صندوق رفاه دانشجویان و انتخاب اتاق توسط دانشجو انجام خواهد شد و زمان آن متعاقباً از طریق اطلاعیه‌های بعدی اعلام خواهد شد.
  • (تذکر 1: بدیهی است در صورت عدم واریز هزینه ترم‌های گذشته توسط دانشجو، پیش‌ثبت‌نام دانشجو در سامانه اتوماسیون تغذیه و خوابگاه ترتیب اثر داده نشده و برای دانشجوی مذکور خوابگاه تعلق نخواهد گرفت).
  • (تذکر 2: مطابق با مصوبات صندوق رفاه دانشجویان و محدودیت ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه، صرفاً به دانشجویان روزانه و با سنوات مجاز تحصیلی - رفاهی (برمبنای سال ورود به دانشگاه) امکان تخصیص خوابگاه دولتی مقدور خواهد بود).
  • پیش‌ ثبت‌نام خوابگاه به‌منزله درخواست رسمی دانشجو تلقی شده و برای دانشجو یک سال (2 ترم) خوابگاه و هزینه ثبت خواهد شد. لذا مسئولیت هزینه (بدهی) ثبت‌ شده بر عهده خود دانشجو خواهد بود.
  • چنانچه دانشجویی به هر دلیلی در طول مدت 30 روز از شروع نیم‌سال تحصیلی از سکونت در خوابگاه انصراف دهد، اجاره‌ بهای دانشجو به‌صورت روزشمار و به‌تعداد روزهای اسکان محاسبه می‌شود. بدیهی است اجاره‌ بهای خوابگاه برای دانشجوی انصرافی بعد از مهلت فوق به‌صورت ترم کامل منظور خواهد شد.
  • آن دسته از دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی که حداکثر یک روز در هفته و حداکثر چهار روز در ماه قصد سکونت در خوابگاه را دارند؛ نیازی به پیش‌ثبت‌نام ندارند. برای این عزیزان امکان اسکان به صورت هتلینگ فراهم خواهد شد.

لینک سامانه صندوق رفاه دانشجویان: refah.swf.ir

لینک سامانه اتوماسیون تغذیه و خوابگاه: nds.urmia.ac.ir