اولین نشست هم‌اندیشی انجمن‌های علمی‌دانشجویی دانشگاه ارومیه با مسئولین پارک علم و فناوری آذربایجان غربی برگزار شد
دکتر نوری‌نیا رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت تعامل و هم‌افزایی دانشجویان در اکوسیستم فناوری و نوآوری استان، اظهار کرد: باید فرهنگ نوآوری، فناوری و دانش‌بنیان را در جامعه به‌ویژه جامعه دانشگاهی ترویج دهیم؛ هرچه این اقدام در سنین کمتر افراد صورت گیرد، جامعه و افراد زودتر از مواهب آن بهره‌مند می‌شوند و انجمن‌های علمی‌دانشجویی عاملان این تغییر و نوآوری هستند.
در ادامه دکتر جوادی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه به ارائه توضیحات درباره آخرین وضعیت انجمن‌های علمی‌دانشجویی دانشگاه ارومیه پرداخت و گفت: انجمن‌های ما این قابلیت را دارند تا در زمینه فناوری، نوآوری، تولید دانش و تولید ثروت، مفید و موثر باشند و برای رسیدن به این اهداف، اساتید هر رشته تحصیلی نیز باید به انجمن‌های علمی یاری برسانند.
از دیگر برنامه‌های این نشست، ارتباط برخط دکتر سامان غلامرضایی رئیس پارک شیخ بهایی شهرک علمی، تحقیقاتی اصفهان بود که به ارائه توضیحاتی در خصوص طرح روشنا و سفیران فناوری پرداخته و به انتقال تجربه در خصوص رویداد سه روزه روشنا پرداخت.
شایان ذکر است نمایندگان کارگروه‌های تخصصی پارک نیز در این نشست به انتقال تجربیات خود پرداخته و داستان موفقیت خود را مطرح کردند و در پایان نیز اعضای انجمن‌های علمی از برخی واحدهای دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری بازدید کردند.