انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه ارومیه با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، بازدید علمی - آموزشی یک روزه ای را از پتروشیمی تبریز در مورخ ۹ اسفند ماه برگزار نمود.
این بازدید علمی آموزشی با حضور و راهنمایی جناب آقای دکتر مهری زاده از اعضای هیات علمی گروه شیمی کاربردی و استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی شیمی و اعضای انجمن مربوطه برنامه ریزی و برگزار گردید.
در این بازدید با هدف آشنایی دانشجویان شیمی با فرآیندهای پتروشیمی، ۴۰ نفر از دانشجویان دانشکده شیمی از واحدهای مختلف پتروشیمی تبریز از جمله واحدهای الفین، پلی استایرن و پلی اتیلن و آزمایشگاه های مربوطه بازدید و توضیحات لازم توسط کارشناسان پتروشیمی تبریز به دانشجویان ارائه گردید.
این بازدید ها در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان با فرآیندهای صنایع شیمیایی و ارتباط هرچه بیشتر دانشجویان با صنعت برگزار گردید.