جشن بزرگ نیمه شعبان به همت کانون مهدویت و با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی در تالار شهید چمران برگزار شد. در این مراسم دکتر جوادی، معاون فرهنگی و دانشجویی ضمن عرض خیر مقدم و تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه و میلاد امام زمان (عج) به لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات اشاره کرد و از عموم دانشجویان و دانشگاهیان دعوت کردند با حضور در انتخابات حماسه ای دیگر خلق نمایند.
حجت الاسلام میرزایی رئیس بنیاد مهدویت استان نیز با حضور در این مراسم به زمینه های ظهور امام زمان (عج) اشاره کردند و فرمودند با مشارکت در انتخابات و انتخاب نماینده ای اصلح و کارآمد به تحقق ظهور منجی عالم بشریت کمک نمائید.

برنامه در ادامه با برگزاری مسابقه در دو بخش خواهران و برادران و با اجرای گروه تواشیح امیراالانبیاء، اعطا جایزه و پذیرایی ادامه یافت. در پایان به قید قرعه به 4 نفر از حاضرین کمک هزینه سفر به مشهد مقدس تعلق گرفت.