دانشگاه ارومیه با 17 اثر در یازدهمین جشنواره رویش به میزبانی یزد شرکت نموده است.

استقبال گسترده مسؤلین وزارت علوم از غرفه دانشگاه ارومیه در یازدهمین جشنواره ملی رویش

دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری با حضور در غرفه دانشگاه ارومیه از آخرین دستاوردها و توانمندی های کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه ارومیه بازدید کرد.

دکتر کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی و دکتر بادپا مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و استاندار یزد و رییس دانشگاه یزد ایشان را در این بازدید همراهی میکردند.

کارشناس کانون های فرهنگی و هنری با ارائه گزارش های فعالیت کانون های فرهنگی و هنری و بازگشایی مجدد خانه فرهنگ و هنر شهید آوینی و احیا کانون ها به حمایت های انجام شده توسط ریاست دانشگاه و معاونت فرهنگی اجتماعی در حوزه کانون های فرهنگی اشاره کرد.

حضور معاون مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در غرفه دانشگاه ارومیه

مهندس صفری ضمن بازدید از غرفه دانشگاه ارومیه در یازدهمین جشنواره ملی رویش در دانشگاه یزد، در استودیو تخصصی کانون رسانه دانشگاه ارومیه حضور یافت.
ایشان با اشاره به میزبانی دانشگاه یزد، از حضور پر شور کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه ارومیه در یازدهمین دوره از این جشنواره تشکر کردند.
نحوه ارسال و ثبت برنامه ها در سامانه فرنما و اعطای گواهی فعالیت های فرهنگی به دانشجویان فعال در حوزه های فرهنگی، هنری و اجتماعی از دیگر مباحثی بود که ایشان در استودیوی تخصصی کانون رسانه دانشگاه ارومیه به آن اشاره کردند.