اعضای کانون علمی‌فرهنگی‌ ایثار با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی و اداره شاهد و ایثارگر به مناسبت دهه فجر و اعیاد شعبانیه با مادر دو شهید حسین و محرم قنبری دیدار کردند.

این دیدار با حضور دکتر جوادی معاون فرهنگی و دانشجویی، حجت‌الاسلام کیومرزی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه، دکتر سلیمان زاده رئیس اداره شاهد و ایثارگر و اعضای کانون فرهنگی‌هنری ایثار در منزل شخصی مادر آن شهیدان که خود نیز فرزند شهید حیدر علی جعفرزاده و همسر شهید قنبر قنبری می‌باشد برگزار شد.

حجت‌الاسلام کیومرزی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه ضمن قدردانی از زحمات و صبوری آن مادر بزرگوار خطاب به ایشان گفت:
ما آسایش و امنیت خود را مدیون شهدا هستیم و اگر این جان‌فشانی‌ها نبود، از آرامشی که هم‌اکنون شاهدش هستیم بی‌بهره‌ بودیم و اینها نتیجه زحمات، صبوری و نقش شما در تربیت آن بزرگواران است.

در ادامه دیدار هم خانم جعفرزاده، خاطراتی از شهدای بزرگوار بیان کردند و هدیه‌ای به رسم تجلیل و یابود تقدیم مادر گرانقدر شد.