به‌اطلاع تمامی دانشجویان گرامی ساکن در خوابگاه‌های دانشجویی می‌رساند، نظر به اتمام نمیسال اول تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ و شروع تعطیلات بین دو‌ نمیسال دانشجویان از تاریخ ۴ لغایت ۲۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۲، سکونت در خوابگاه‌های دانشجویی و ارائه خدمات تغذیه صرفاً برای دانشجویان دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد و دکتری عمومی دانشکده دامپزشکی و دارای فعالیت‌های آزمایشگاهی، با معرفی‌‌نامه از طریق ریاست محترم دانشکده مربوطه (به‌ضرورت و تشخیص دانشکده)، مقدور خواهد بود.

لذا دانشجویان گرامی برای ثبت درخواست اقامت در بازه زمانی مذکور، حداکثر تا روز سه‌شنبه ۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۲ به گروه و دانشکده مربوطه خود مراجعه نمایند.

لیست دانشجویان مورد تأیید دانشکده، از طریق ریاست محترم دانشکده به مدیریت امور دانشجویی ارسال خواهد شد.

▪️در غیر این‌صورت امکان استفاده از خوابگاه و تغذیه دانشجویی در بازه فوق‌الذکر مقدور نخواهد بود.

دانشجویان ساکن خوابگاه‌های پردیس‌ نازلو (دارای معرفی‌نامه) باید رستوران مرکزی و دانشجویان پردیس شهر باید رستوران ادبیات را جهت رزرو غذا انتخاب نمایند.

در این ایام‌ رستوران‌ آزاد دامپزشکی (تاک) دایر و آماده خدمات رسانی خواهد بود.