گزارش تصویری دیدار با خانواده شهید بهرام محمدی القیانی

اعضای کانون ایثار با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی و اداره شاهد و ایثارگر به مناسبت روز مادر با مادر شهید والامقام بهرام محمدی القیانی دیدار کردند.
این دیدار به با حضور دکتر جوادی و دانشجویان در منزل شخصی مادر آن شهید برگزار شد. در این دیدار مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی سرکار خانم دکتر زاده هاشم و رئیس اداره شاهد و ایثارگر دکتر سلیمان زاده ایشان را همراهی می کردند.

دکتر جوادی ضمن تبریک روز مادر به نقش مادران شهدا در تربیت آن بزرگواران اشاره کردند و گفتند بدون شک مادران شهدا نقش بسزایی در تربیت این بزرگواران داشتند و ترویج فرهنگی ایثار در بین جوانان آن دوره مرهون تلاش های مادران آن ها بوده است.

در ادامه دیدار هم مادر شهید خاطراتی از ایشان بیان کردند. در پایان هم هدیه ای برای تجلیل و یابود تقدیم مادر این شهید بزرگوار شد.