You are here
به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه، بزرگداشت حماسۀ ۹ دی با موضوع شاخصههای انقلابیگری برگزار شد.
در این نشست دکتر جوادی معاون فرهنگی و دانشجویی بیان داشتند: فتنهگران به سبب دنیاطلبی و قدرتطلبی، جامعه را دچار آشوب و ناامنی میکنند و با استفاده از حاشیهها و بهانهها، از توجه به مسائل و مشکلات، ممانعت میکنند، لذا در ادبیات و گفتمان فتنهزیستان اصلا از کلیدواژههای عدالت، استقلال، اقتدار ملی، وحدت، مبارزه با فساد، نشانهای وجود ندارد، چون حامیان خارجی آنها این ادبیات را دوست دارند.
در ادامه حجتالاسلام حسنزاده گفتند: روز 9 دی، بهعبارتی یومالله است و به تعبیر مقام معظم رهبری «تمام روزها متعلق به خدا است اما در برخی روزها حوادثی رخ میدهد که آن روز را متمایز میکند». یکی از منفورترین مسائلی که در شرع مقدس اسلام مطرح است قتل نفس میباشد اما خداوند میفرماید فتنه منفورتر از قتل است زیرا در فتنه، حق و باطل آمیخته میشود.
ایشان در ادامه با اشاره به منظومۀ فکری مقام معظم رهبری گفتند: انقلابیگری برخلاف نظر و تبلیغ برخیها، تندروی نیست بلکه انقلابیگری یعنی عادلانه، خردمندانه، دقیق، دلسوزانه، منصفانه، قاطعانه و بدون رودربایستی عمل کردن. انقلابیگری به آن است که ما مواضع اسلامی و انقلابی را قاطعانه و بدون رودربایستی و مرعوبشدن و خامشدن در مقابل برخی از چهرههای امیدبخش کاذب، حفظ کنیم.
این تفکر انقلابیگری، شاخصهای مشخصی دارد: «شاخص اوّل، پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی انقلاب؛ شاخص دوّم، هدفگیری آرمانهای انقلاب و همّت بلند برای رسیدن به آنها؛ شاخص سوّم، پایبندی به استقلال همهجانبهی کشور، استقلال سیاسی، استقلال اقتصادی، استقلال فرهنگی و استقلال امنیّتی؛ شاخص چهارم، حسّاسیت در برابر دشمن و کار دشمن و نقشۀ دشمن و عدم تبعیّت از او؛ شاخص پنجم، تقوای دینی و سیاسی است. این پنج شاخص اگر در کسی وجود داشته باشد، قطعاً انقلابی است.» البته باید دانست که انقلابیگری با زبان نیست، با عمل است؛ عمل جلوتر از زبان بایستی انسان را راه ببرد.