در ابتدا معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جناب آقای دکتر جوادی ضمن خوش‌آمدگویی به سردار و هیئت همراه، به خانوادۀ شهدای حملۀ تروریستی پاسگاه راسک، تسلیت گفت و افزود: قطعا در پشت‌پردۀ چنین اقدامات تروریستی اهدافی وجود دارد و دشمن می‌خواهد با مورد هدف‌قراردادن کریدورها و دالان‌های اقتصادی و مهم کشور، موجب ناامنی و جلوگیری از سرمایه گذاری های بین المللی و مانع پیشرفت و اقتدار مردم ایران شود.

سردار دکتر رحیم جهانبخش ضمن اشاره به اینکه نظام آموزشی کشور در حوزۀ تولید امنیت ملی و پیشگیری از جرائم، همکار مسلم مجموعه‌های امنیتی و انتظامی است، گفت: سهم تحصیل‌کرده‌های دانشگاهی در نرخ جرائم، کمتر از ۲درصد بوده و نقش دانشگاهیان در تقویت هویت‌ها بسیار مهم است.

فرمانده انتظامی استان افزود: به‌دلیل هدف‌گذاری دشمن بر حوزۀ امنیت اجتماعی، ما در این حوزه دغدغه‌مندیم زیرا ملموس‌ترین داشتۀ امنیتی برای بشر، حوزۀ امنیت اجتماعی‌ست و اگر هویت‌ها مورد تهدید قرار گیرد، موجب ناامنی اجتماعی خواهد بود.

سردار جهانبخش در ادامه گفت: هویت دینی و هویت ملی، شیرازۀ اصلی انسجام ملی می‌باشند و اگر در هرکدام از این دو اصل، خلا و خلل ایجاد شود، دچار مشکل جدی خواهیم شد و یکی از عوامل اصلیِ فقدان هویت فردی در جامعۀ فردگرای ما، عدم تقویت هویت ملی و دینی‌ست که لازم است در گفتمان‌های دانشگاهی بر این موضوع توجه گردد.