▪️نشست تخصصی و هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی تربیت‌بدنی دانشگاه‌های استان با مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی و با همکاری هیات ورزش‌های دانشگاهی استان و مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه ارومیه با موضوع تبیین منویات مقام معظم رهبری در خصوص «ایران قوی، ورزش قوی» به‌مناسبت گرامیداشت هفته پروهش در محل سالن اجتماعات اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار گردید.

در این مراسم از پژوهشگران ورزشی و اساتید تربیت‌بدنی دانشگاه‌های استان تجلیل به‌عمل آمد.

جناب آقای دکتر بیرامی مدیرکل ورزش و جوانان استان، دکتر کبیری مدیر کل امور اجتماعی استانداری، دکتر فرضعلی پور رئیس هیئت ورزش‌های دانشگاهی و مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه ارومیه، دکتر توفیقی رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه و اساتید تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه‌های مرکز استان در این مراسم حضور داشتند.