این نشست با حضور آقای دکتر حبیب‌زاده، مدیر محترم امور اداری دانشگاه و سرکارخانم دکتر زاده‌هاشم، مشاور محترم رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده ویژه بانوان کارمند دانشگاه در محل سالن شورای ستاد مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه همکاران محترم دانشگاهی با بیان مسائل خود اعم از رسیدگی به وضعیت نیروهای شرکتی بانوان، رسیدگی به وضعیت بیمه تکمیلی ویژه فرزندان بانوان همکار دانشگاهی بدون احتساب شرایط سرپرستی بانوان در خانواده، درخواست افزایش کسر ساعت مادران شاغل دارای فرزند زیر ۶ سال باتوجه به ساعت سرویس ایاب و ذهاب، افزایش مبلغ حق مهد به علت عدم تناسب میزان کنونی آن با حداقل هزینه‌های مهدکودک‌ها، درخواست امکان ثبت مرخصی استعلاجی ویژه مادران برای بیماری فرزند، درخواست امکان ذخیره مرخصی ویژه همکاران دانشگاهی از جمله مواردی بود که بانوان محترم همکار دانشگاهی در دیدار با مدیریت محترم امور اداری بیان نمودند.

▪️ آقای دکتر حبیب‌زاده ضمن تشکر از حضور و بیان نظرات همکاران در جلسه، بیان نمودند با توجه به ظرفیت‌های قانونی، در موارد درخواستی همکاران محترم، پیگیری لازم صورت خواهد گرفت.