جشن ولادت با سعادت حضرت زینب سلام‌الله‌علیها با سخنرانی حجت‌الاسلام دکتر رفیعی در دانشگاه ارومیه

به همت انجمن اسلامی و حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه، جشنی به‌مناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب سلام‌الله‌علیها و با سخنرانی حجت‌الاسلام دکتر رفیعی استاد حوزه و دانشگاه با موضوع "سهولت در امر ازدواج" با حضور پرشور دانشگاهیان برگزار گردید.

• در اين مراسم، دکتر رفیعی ضمن تبریک میلاد حضرت زینب سلام‌الله‌علیها و بیان خصوصیاتی از عقیله‌العرب، مشکلات اساسی در حوزه خانواده را در ۴ قسمت: ۱- ازدواج و تشکیل خانواده ۲- تحکیم خانواده ۳- فرزندآوری ۴- تربیت فرزند بیان نموده و افزودند:

مواردی همچون روابط آسان و همچنین ترس از رزق‌و روزی، از عوامل پایین‌ بودن آمار ازدواج بوده و توکل بر خدا، آسان‌گیری مالی، هم‌کُفو بودن دختر و پسر و حذف روابط آسان را از عوامل رفع کاهش ازدواج دانستند.

• ادامۀ مراسم با پرسش و پاسخ دانشجویان و مسابقه و اهدای جوایز همراه بود.