مراسم معارفۀ نودانشجویان دانشکدۀ کشاورزی در آبان ۱٤۰٢ در با اهداف زیر به‌صورت گروه‌های جداگانه برگزار شد:
* ایجاد جو صمیمی بین دانشجویان، اساتید و کارشناسان گروه
* آشنایی دانشجویان با اساتید و کارشناسان و بیان نقطه نظرات
* آشنایی با آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و گلخانه‌ها
* آشنایی با کارآفرینان گروه‌های مختلف و دانشکده و همچنین صحبت‌های ایشان در ایجاد انگیزۀ بیشتر در بین دانشجویان
در این مراسم، رئیس و معاون محترم دانشکده، در جلسه برخی گروه‌ها حضور یافته و ضمن عرض خیرمقدم و تبریک به‌مناسبت شروع تحصیل نودانشجویان در دانشگاه ارومیه و دانشکدۀ کشاورزی، مطالبی را در راستای ارتقای اخیر رتبۀ این دانشگاه و دانشکدۀ کشاورزی بیان فرمودند و حضور نودانشجویان در محیط و فضای دانشگاه را از بهترین روزهای دانشگاه دانستند.
مدیران محترم هر گروه نیز نکات مهم آیین‌نامۀ یکپارچۀ مقررات آموزشی را توضیح دادند.
همچنین در این مراسم، کارآفرینان گروه‌ها و دانشکده با صحبت‌های خود در یک جوّ صمیمی به دانشجویان انگیزه بیشتر دادند تا در این فرصت طلایی دانشجویی، مهارت لازم را کسب کنند.
اجرای مسابقۀ دانشجویی، پخش کلیپ‌های معرفی دانشگاه و اهدای جوایز از دیگر بخش‌های این مراسم بود.