مراسم معارفه دانشجویان نوورود ۱۴۰۲ دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه ارومیه با حضور معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده، مدیران گروه های آموزشی، مشاور فرهنگی دانشکده، اساتید مشاور آموزشی ورودی های جدید، تعدادی از اساتید دانشکده و دانشجویان نوورود برگزار شد.
در این مراسم دکتر رضازاده معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده ضمن عرض خیرمقدم و تبریک به مناسبت شروع تحصیل دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه ارومیه، مطالبی را در راستای اعتبار و درجه آموزشی دانشگاه و نیز ارتقای اخیر رتبه دانشگاه ارومیه بیان نموده و حضور دانشجویان جدیدالورود در محیط و فضای دانشگاه را از بهترین روزهای دانشگاه دانست. توضیح نکات مهم آیین نامه یکپارچه مقررات آموزشی که از ابتدای سال تحصیلی جدید توسط وزارت علوم ابلاغ شده است، از دیگر سخنان وی بود.
در ادامه برنامه، مشاور فرهنگی دانشکده و نیز مدیران گروه های آموزشی دانشکده نکاتی را در خصوص اهمیت دوره دانشجویی و کسب مهارتهای بیشتر در کنار دروس دوره کارشناسی بیان نمودند.
همچنین در این مراسم جناب اقای شایان قاسم‌پور، دبیر انجمن مدیریت به نمایندگی از انجمن های دانشکده ضمن معرفی انجمن‌ها، نودانشجویان را به فعالیت در این زمینه‌ها دعوت نمودند.
اجرای مسابقه دانشجویی، پخش کلیپ های معرفی دانشگاه و دانشکده و اهدای جوایز از دیگر بخش های این مراسم بود.
تقدیر از زحمات دانشجویان عضو شورای مرکزی انجمن علمی مدیریت بخش پایانی مراسم را به خود اختصاص داده بود.

دانشجویان این انجمن با همراهی اعضای انجمن علمی اقتصاد در اجرا و برنامه ریزی مراسم، مسئولین دانشکده را یاری کرده بودند.