به همت انجمن‌های علمی‌دانشجویی دانشکده‌های فنی‌ومهندسی و برق‌وکامپیوتر و علوم و یا حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اورمیه، جشن معارفۀ نودانشجویان سه دانشکده با حضور بیش از 500 دانشجو برگزار شد.

این جشن با حضور رؤسای دانشکده‌ها، اساتید و نودانشجویان، در سالن شهید چمران و آمفی تئاتر دانشکده علوم با آیتم‌های مختلف ازجمله استندآپ، مسابقه، پخش کلیپ‌های دانشگاه، معرفی بخش‌های مختلف دانشگاه و دانشکده برگزار گردید.
همچنین جناب آقایان دکتر محمدرضا شیدایی، رئیس دانشکدۀ فنی‌ومهندسی و دکتر مهدی چهل امیرانی، رئیس دانشکدۀ برق‌وکامپیوتر ضمن تبریک به نودانشجویان، آماری از تعداد دانشجویان ورودی و همینطور کل دانشجویان در حال تحصیل ارائه و در مورد تاریخچه، رشته‌ها و امکانات موجود در دانشکده‌ها با جزئیات مربوط به هر رشته، مواردی را بیان نمودند.

سخنرانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه، روسای دانشکده‌ها، مشاورین فرهنگی و نماینده دانشجویان از جمله برنامه‌های این مراسم‌ها بود.

در ادامه این برنامه خانم دکتر ربابه جعفری مشاور فرهنگی دانشکده فنی‌ و مهندسی ضمن معرفی اساتید راهنمای هر گروه به پتانسیل‌های دانشجویی اشاره و نودانشجویان را به فعالیت در حوزۀ پژوهشی دعوت نموند.

در پایان این جشن نیز جناب آقای مهندس پرویز قلندری به‌ نمایندگی از انجمن‌های علمی‌دانشجویی، ضمن معرفی انجمن‌ها، نودانشجویان را به فعالیت در این زمینه‌ها دعوت نمودند.

همچنین بسته‌های فرهنگی همراه با کتاب کوله‌پشتی سال‌اولی‌ها نیز به دانشجویان حاضر در این مراسم اهدا شد.