بیانیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه در پی محکومیت جنایت جنگی رژیم کودک‌کش

وَلَمَنِ انْتَصَرَ بَعْدَ ظُلْمِهِ فَأُولَئِكَ مَا عَلَيْهِمْ مِنْ سَبِيلٍ(شوری/۴۱)
و هرکس پس از ظلمی که بر او رفته انتقام طلبد، بر اینان هیچ گناه و مؤاخذه نیست.

و الله و بالله قسم می خورم كه پیغمبر اكرم در قبر مقدسش امروز از یهود می‌لرزد. (شهید مطهری)

جنایات هولناک و وحشتتناک رژیم کودک کش بر همگان آشکار شد. امروز این قوم ظالم و کافر به حدی از ظلمت رسیده است که برای زنده نگه داشتن خود، خون کودکان معصوم را می‌ریزد؛ کاری که حرمله ۱۴۰۰ سال پیش کرد!
این رژیم جعلی که دائما برای مظلوم‌نمایی دم از هولوکاست می‌زند، اکنون خود مرتکب واقعی آن شده است. حال چرا تمدن پوشالی غرب به جای محکوم کردن این جنایت، قطعنامه‌های آتش‌بس را در سازمان ملل وتو می‌کند؟! آری! چون خون مسلمان ریخته می‌شود. وای بر آن‌ها!
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با ملت مظلوم فلسطین، حمایت کامل خود را از هرگونه عملیات دفاعی اعلام می‌کند و آماده است تا با اشاره امام خامنه‌ای، به میدان آمده و در نبرد حق و باطل جهاد کند. ما گوش به فرمان رهبریم.

هركس صداى مظلومى را بشنود كه از مسلمانان كمک می‌طلبد، و به كمک او نشتابد مسلمان نيست. پیامبر اکرم(ص)