گزارش مراسم آیین خوش‌آمدگویی به دانشجویان جدیدالورود ۱۴۰۲ مهندسی عمران دانشگاه ارومیه تاریخ شنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۲

در اولین روز از حضور دانشجویان نوورود ۱۴۰۲ در دانشگاه ارومیه و تشکیل کلاس‌ها، شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران به همراه سرکار خانم دکتر جعفری مشاور فرهنگی دانشکده فنی مهندسی و جناب آقای دکتر اسدی استاد مشاور انجمن با برگزاری جلسه‌ای، قبولی دانشجویان را تبریک گفته و پک‌های راهنما و دعوت‌نامه جشن معارفه توزیع گشت.

در این جلسه آقای دکتر اسدی به اهمیت مطالعه ایین نامه ها و چارت درسی تاکید نموده و به ضرورت آشنایی با انجمن اشاره نمودند؛ همچنین خانم دکتر جعفری محتوای پک‌ها که شامل نقشه دانشکده ،برنامه کلاسی، معرفی نامه انجمن و یک خودکار بود را به دانشجویان جدید مهندسی عمران معرفی کردند.

در ادامه این جلسه توضیحاتی در خصوص نحوه تکمیل ثبت‌نام، اسکان خوابگاه‌ها، رزرو غذا و... توسط شورای مرکزی و بازرس انجمن به دانشجویان ارائه شد.