بیانیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه در پی عملیات《طوفان الاقصی》

حَتَّىٰ يَقُولَ الرَّسُولُ وَالَّذِينَ آمَنُوا مَعَهُ مَتَىٰ نَصْرُ اللَّهِ ۗ أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ

گفتند: بار خدایا، کی ما را یاری کنی؟ (در آن حال خطاب شد: بشارت دهد که) هان! همانا یاری خدا نزدیک است.
قدرت توخالی رژیم صهیونیستی بر همگان در حال اثبات شدن هست. همانا این جنگ از زمان رسول الله ادامه دارد. در جنگ احزاب و خیبر با وجود اینکه شمار دشمن چندین برابر مسلمان ها بود، پیامبر خدا حیله‌ها و مکرهای آنان را با یاری خداوند در هم کوبید.
• جوانان غیور و با ایمان فلسطینی با مجاهدت‌هایشان، این آیه شریفه را به کل دنیا یادآوری کردند:
چه بسیار شده که گروهی اندک به یاری خدا بر سپاهی بسیار، غالب آمده‌اند و خدا با صابران است.

آری! رژیمی که به پیشرفته‌ترین سلاح‌های دنیا مجهز است و هیچ وقت وجود بمب‌های اتمی خود را انکار نکرده است، اکنون به وضعیتی افتاده است که شهرک‌نشینانش به بیابان‌ها فرار می‌کنند. هان! مگر حمایت ابرقدرت جهان را ندارد؟ حال چه شده است؟
به خداوندی خدا قسم! این غده سرطانی تا ارزش‌های انسانی را از بین نَبَرد و انتقام جنگ احزاب و خیبر را نگیرد، از پا نمی‌نشیند!

برادر و خواهران مسلمانان، ای امت مسلمان
در برهه‌ای سخت قرار داریم که بی‌تفاوتی به معنی همکاری و چراغ سبز نشان دادن به قوم ظالم است. در این زمانه اتحاد ما مسلمان ها رمز پیروزی است. چرا که این اتحاد الهی هست و چه پیمان نیکویی!
وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعاً وَ لا تَفَرَّقُوا
ای ملت فلسطین!

مجاهدت‌های شما اکنون مثل مجاهدت مسلمانان در جنگ بدر است. درست است دشمن کثیر است و مجهز، ولی شما سلاحی دارید که برترین سلاح‌ها است و آن، ایمان است. ملت ایران بار دیگر حمایت کامل خود از شما برادران فلسطینی اعلام می‌دارد و همواره سوره نصر را زمزمه می‌کند. انشاالله شاهد نماز جماعت امت اسلامی در مسجد الاقصی باشیم؛ ان‌شاءالله.

به قول سردار دل‌ها، مرد میدان ما هستیم برای شما!

إِن تَسْتَفْتِحُواْ فَقَدْ جَاءكُمُ الْفَتْحُ وَإِن تَنتَهُواْ فَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَإِن تَعُودُواْ نَعُدْ وَلَن تُغْنِيَ عَنكُمْ فِئَتُكُمْ شَيْئًا وَلَوْ كَثُرَتْ وَأَنَّ اللّهَ مَعَ الْمُؤْمِنِينَ؛[۷] (ای مشرکان) اگر شما پیروزی (حق) را می‌طلبید اینک پیروزی به سراغ شما آمد (و اسلام پیروز شد) و اگر (از دشمنی) بازایستید آن برای شما بهتر است و اگر (به جنگ) برگردید ما هم بر می‌گردیم و (بدانید) که گروه شما هر چند زیاد باشد هرگز از شما چیزی را دفع نتوانند کرد و خداست که با مؤمنان است.