انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران دانشگاه ارومیه جزو پنج انجمن همکار اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی عمران کشور

پس از ارزیابی فعالیت تمامی انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی عمران کشور، پنج انجمن به عنوان انجمن‌های فعال در حوزه همکاری با اتحادیه انتخاب شده و با اهدای لوح از طرف اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی عمران ایران از دبیران این انجمن‌ها تقدیر به عمل آمد که آقای پرویز قلندری، دبیر انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران دانشگاه ارومیه جزو آنان بود.

▪️شایان ذکر است این دومین بار به صورت متوالی است که انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران دانشگاه ارومیه در مجمع اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی عمران کل کشور به عنوان انجمن فعال و همکار اتحادیه انتخاب گردیده و مورد تجلیل قرار می‌گیرد. در سال جاری، این مجمع در تاریخ 1402/06/22 به میزبانی دانشگاه خوارزمی در کرج تشکیل شد.

معاونت فرهنگی و دانشجویی، این موفقیت را به تمام اعضای انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران و همچنین جناب آقای دکتر اسدی، استاد مشاور انجمن تبریک می‌گوید.