اطلاعیه تغذیه و رستوران‌های دانشگاه ارومیه

توجه: دانشجویان عزیزی که روز چهارشنبه ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۲ قبل از درج اطلاعیه در سامانه، اقدام به رزرو غذا نموده‌اند به دلیل تغییر در تنظیمات سیستمی لغو رزرو شده و بایستی دوباره اقدام به رزرو نمایند.

به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند:

رزرو غذا از روز چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ برای دانشجویان محترم فعال گردیده است که می‌بایست نسبت به رزرو ۴۸ ساعت قبل از سامانه اتوماسیون تغذیه اقدام نمایند.

بر اساس مصوبه شماره ۱۳۰/۶۳۶۴ به تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۴ صندوق رفاه دانشجویان (مصوبه به‌پیوست):

1- هزینه رزرو غذا برای وعده صبحانه ۵۰۰۰۰ ریال، غذای متوسط هزینه ۸۰۰۰۰ ريال و غذای پرهزینه ۱۰۰۰۰۰ ريال می‌باشد.

2- هزینه غذای دانشجویان سنوات اضافه مجاز برای نیمسال های اول و دوم دو برابر و برای نیمسال‌های سوم و چهارم سنوات اضافه مجاز پنج برابر و برای نیمسال‌های سنوات اضافه مجاز بیش از چهار نیمسال هفت برابر سهم دانشجوی سنوات عادی مجاز می‌باشد.

3- سنوات عادی مجاز برای دوره کاردانی چهار نیمسال، کارشناسی هشت نیمسال، کارشناسی ارشد چهار نیمسال، دکترای حرفه‌ای و دکترای مستقیم دوازده نیمسال، دکترای تخصصی و دکترای دستیاری هشت نیمسال، دکترای پیوسته شانزده نیمسال و پسا دکترا دو نیمسال می‌باشد.

مصوبه صندوق رفاه دانشجویان

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه