این دوره یک روزه به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی در سالن جلسات پژوهشکده آرتیمیا واقع در پردیس شهر دانشگاه ارومیه برگزار شد.

• دربخش اول این دوره که از صبح امروز آغاز شد؛ محوریت آشنایی با چهارچوب کلی فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی و شیوه‌نامه جشنواره بین المللی حرکت با حضور نمایندگان این انجمن‌ها و با سخنرانی دکتر زهتاب ور دبیر علمی جشنواره بین المللی حرکت تبیین شد.
• بخش دوم این دوره نیز با محوریت معرفی الگوها و شاخصه‌های انجمن‌های علمی برتر جشنواره حرکت در دوره‌های چهاردهم و پانزدهم تا ساعت ۱۷:۳۰ تداوم یافت.

• تجلیل از برگزیدگان جشنواره درون دانشگاهی حرکت با حضور دکتر جوادی معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر زهتاب ور استاد مدعو و خانم دکتر زاده هاشم مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از دیگر برنامه‌های این دوره بود.