غرفه انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه ارومیه با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت از ۳۰ اردیبهشت‌ماه لغایت ۲ خردادماه برپا شد.

در این غرفه که دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی به نمایش گذاشته شد، دانشگاه ارومیه با ارائه ۱۷ اثر توسط ۱۳ انجمن حضور به‌هم رسانید.

این جشنواره در استان مازندران (شهر بابلسر) و با حضور نمایندگان منتخب انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های کشور برگزار شد.

دکتر کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی و دکتر بادپا مدیر کل امور پشتیبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از غرفه دانشگاه ارومیه بازدید نمودند.

تقدیر مدیر کل امور پشتیبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از انجمن علمی دانشجویی فیزیک دانشگاه ارومیه به‌ دلیل کسب‌ رتبه شایسته تقدیر در بخش اختراع، ابتکار و نوآوری پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت