دکتر خواجوی دبیر کل فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه، دکتر بیرامی مدیر کل ورزش و جوانان استان و دکتر توفیقی رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه دیدار نمود.

دکتر خواجوی در این دیدار که دکتر فرضعلی پور رئیس هیأت ورزش‌های دانشگاهی استان با وی همراه بود، در خصوص مسائل مختلف ورزش دانشگاه‌ها خصوصاً در خصوص میزبانی دانشگاه ارومیه از رویدادهای ملی و بین المللی و آسیایی و بازی‌های دانشگاه‌های کشورهای همبستگی اسلامی گفتگو نمود.

دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه نیز آمادگی این دانشگاه را برای رویدادهای مهم دانشجویی در سطح ملی و بین المللی اعلام نمود.

دکتر علیجانپور، با اشاره به اهمیت توجه به مقوله ورزش و توسعه زیرساخت‌های ورزشی دانشگاه، گفت: بعد از دوران کرونا، سالن‌ها و اماکن ورزشی جزو اولین اولویت‌های دانشگاه جهت راه‌اندازی مجدد بودند و در حال حاضر مسابقات ورزشی در قالب لیگ‌های دانشجویی، کارمندی و اعضاء علمی در دانشگاه ارومیه در حال برگزاری است.

وی افزود: قرارگیری دانشگاه ارومیه در یک استان مرزی و همسایگی با سه کشور بعلاوه تعداد بالای دانشجویان بین المللی پتانسیل خوبی را برای این دانشگاه جهت میزبانی مسابقات و لیگ‌های بین المللی مابین کشورها و دانشگاه‌های منطقه ایجاد کرده و این دانشگاه آمادگی و زیر ساخت‌های مورد نیاز را جهت میزبانی این رویدادهای ورزشی خواهد داشت.

دکتر علیجانپور افزود ارومیه از گذشته تابحال به عنوان قطب ورزش والیبال در کشور شناخته شده و هم اکنون نیز تعدادی از دانشجویان دانشگاه ارومیه از بازیکنان ثابت تیم ملی و تیم های مطرح کشور می‌باشند و تیم والیبال دانشجویان این دانشگاه می‌تواند به عنوان نماینده کشور در مسابقات بین المللی دانشجویان کسب افتخار نماید.

در ادامه دکتر خواجوی ضمن تقدیر و تشکر از ریاست دانشگاه بابت حمایت از فعالیت‌های ورزشی در دانشگاه ارومیه پیشنهاد دادند که دانشگاه ارومیه به صورت رسمی آمادگی خود را جهت میزبانی بازی‌های منطقه‌ای بین دانشجویان دانشگاه‌های کشورهای منطقه به وزارت علوم اعلام نماید.

دکتر خواجوی در ادامه حضو خود در دانشگاه ارومیه از اماکن و امکانات ورزشی این دانشگاه نیز بازدید نمود.