به‌مناسبت گرامیداشت روز معمار، انجمن علمی دانشجویی معماری با حمایت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه ارومیه، روز دوشنبه مورخه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ ویژه برنامه‌ای در سالن آمفی تئاتر دانشکده معماری، شهرسازی و هنر دانشگاه ارومیه، برگزار نمود.

این برنامه با اجرای برنامه‌های شاد و متنوع و اهدای جوایز به نفرات برتر همراه بود.

جناب آقای دکتر عباس زاده (ریاست دانشکده معماری، شهرسازی و هنر)، سرکار خانم دکتر دژپسند (مشاور فرهنگی دانشکده و مدیر گروه معماری)، جناب آقای دکتر اکبری (استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی معماری) جناب آقای دکتر خسرونیا (هیئت علمی گروه معماری دانشگاه) از سخنرانان این برنامه بودند.

جناب آقای دکتر عابدینی، جناب آقای دکتر نقیبی، جناب آقای دکتر احمدی، جناب آقای دکتر خضرلو، جناب آقای دکتر مصیب زاده، جناب آقای دکتر آرام و آقای مهندس بهجت، سرکار خانم دکتر صدری کیا، سرکار خانم دکتر قدیم‌زاده، سرکار خانم دکتر احمدی، و خانم مهندس گنجی از میهمانان این برنامه بودند.

در این مراسم از نفرات برتر هر ورودی از رشته مهندسی معماری، نفرات برتر مسابقه اسکیس و قبولی‌های مرحله اول استعدادهای درخشان دانشگاه ارومیه تقدیر شد.