اردوی راهیان پیشرفت و بازدید از شرکت متوژن تبریز ویژه دانشجویان دانشگاه ارومیه برگزار شد.

• معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه در راستای آشنایی بیشتر جوانان دانشجو با دستاوردهای علمی-صنعتی و افتخار آمیز نظام مقدس جمهوری اسلامی و ایجاد زمینه مناسب جهت تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت، با همکاری گروه برق -قدرت دانشگاه، اردوی بازدید از شرکت متوژن تبریز را برگزار نمود.

شرکت موتوژن به عنوان یکی از معتبرترین شرکت‌های تولید کننده الکتروموتور در منطقه خاورمیانه در سال ۱۳۵۲ با نام گلد الکتریک تاسیس شد و در سال ۱۳۵۴ به موتوژن تغییر نام داد و در حال حاضر بیش از ۲ ميليون دستگاه انواع الکتروموتورهای تک فاز و سه فاز با کاربردهای صنعتی و خانگی را مطابق با استانداردهای جهانی نظیر IEC و NEMA و DIN تولید و به بازارهاى مصرف عرضه مى‌کند.

• این شرکت با بهره‌گیری از آزمایشگاه‌های مدرن، دقیق و مجهز صنعتی و اجرای سیستم مدیریت کیفیت موفق شده است که گواهی ISO 9001 - 2008 را از مؤسسه SGS سوئيس اخذ کند و علاوه بر تامين نياز بازار داخلی ايران، محصولات خود را به کشورهای همجوار منطقه، اروپا و آفريقا صادر می‌کند.