به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی وام می رساند جهت درخواست وام تحصیلی و شهریه نیمسال دوم سال  تحصیلی 1402-1401 می‌توانند از سامانه یکپارچه صندوق رفاه به آدرس زیر اقدام فرمایند:

refah.swf.ir

متقاضیانی که در نیمسال جاری  برای اولین باراقدام به درخواست وام می‌نمایند ،خواهشمند است ابتدا در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان ثبت نام اولیه را انجام دهند و در مرحله بعد مدارک درخواستی را تهیه و جهت کنترل و تایید به اداره رفاه دانشجویان مراجعه نمایند و بعد از تایید توسط اداره رفاه، مدارک توسط خود دانشجو بارگذاری و اسکن (مطابق راهنمای استفاده از سامانه صندوق رفاه که در ذیل قابل بهره برداری است) می‌گردد و در نهایت بعد از بارگذاری مدارک، مرحله آخر ثبت وام درخواستی خواهد بود. بعد از درخواست وام، اصل مدارک حتما به اداره رفاه تحویل داده شود. در غیر اینصورت وام تأیید نخواهد شد.

تذکر: به دانشجویان محترم روزانه‌ای که شاغل می‌باشند وام دانشجویی تعلق نخواهد گرفت

دانشجویانی که درخواست وام خود را تا 25 فروردین 1402 ثبت نمایند در اولویت پرداخت وام خواهند بود.

شرایط، مبالغ و زمان شروع ثبت نام وام ودیعه مسکن و ضروری نیز در مرحله بعدی متعاقباً طی بخشنامه جداگانه‌ای اطلاع رسانی خواهد شد.

مدارک و نحوه ثبت نام برای وام (دانشجویان ورودی 1401 کارشناسی ،کارشناسی ارشد و دکتری که اولین بار درخواست وام می کنند)

1-کپی کارت ملی و کارت دانشجویی

2-کپی برابر اصل عقد نامه وشناسنامه برای دانشجویان متاهل

3-اصل سند تعهد محضری ضامن دار (نمونه فرم تعهد محضری در قسمت فرم ها قابل بهره برداری است که می بایست همراه با ضامن در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم گردد).تعهد محضری باید دارای شماره شناسه و رمز تصدیق باشد.در غیر اینصورت قابل تایید نخواهد بود.

4- افتتاح حساب بانکی در یکی از شعب بانک تجارت

مدارک ضامن شامل

الف-چنانچه ضامن کارمند، حقوق بگیر، بازنشسته، مستمری بگیر و یا عضو هیأت علمی باشد:

1)ارائه آخرین حکم استخدامی یا حکم بازنشتگی دارای مهر وامضاء دستگاه مربوطه

2) ارائه گواهی کسر از حقوق (الزامی)

در گواهی کسر از حقوق می بایست نوع استخدام (رسمی،پیمانی، قراردادی )درج گردد و صرفاً خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و سازمان مربوطه متعهد به پرداخت بدهي از طریق کسر از حقوق ضامن گردد.

ارائه گواهی کسر از حقوق برای دریافت وام های دانشجویی تا سقف 150/000/000 و 300/000/000ریال ،به مبلغ 300/000/000ریال الزامی است .

ارائه گواهی کسر از حقوق برای دریافت وام های دانشجویی بیش از 300/00/000ریال ،به مبلغ 600/000/000ریال الزامی است .

ب-چنانچه ضامن از سردفتران باشد:

ارائه کپی مجوز یا پروانه فعالیت (کپی برابر با اصل شده ممهور به دفترخانه اسناد رسمی)

لازم به ذکر است ضمانت کارمندان قراردادی (شاغل در بخش دولتی و سهامی عام ) تا سقف 15 میلیون وام قابل قبول می‌باشد.

دانشجویانی که در ترم های گذشته مقطع فعلی از وام استفاده نموده‌اند،صرفاً جهت تمدید وام به سامانه یکپارچه صندوق رفاه مراجعه و درخواست خود را ثبت نمایند.

دانشجویان محترم توجه داشته باشید حتما مدارک مربوطه قبل از بارگذاری در پرونده باید توسط کارشناسان اداره رفاه دانشجویان کنترل و تایید گردد، در غیر اینصورت وام تایید نخواهد شد.

دانلود جدول مبالغ وام‌های دانشجویی تحصیلی و شهریه نیمسال دوم ۱۴۰۱

مشاهده جدول انواع وام دانشجویی و زمان‌بندی اعطای وام‌های دانشجویی نیمسال دوم سال ۱۴۰۱