با حضور فعالین فرهنگی دانشگاه‌های شهر ارومیه و نماینده محترم دستیار ارشد رئیس جمهور در امر مردمی سازی دولت جناب آقای زرودی و همچنین سرکار خانم الهامی مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری استان آذربایجان غربی و سرکار خانم دکتر زاده هاشم مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه، نشستی با عنوان " نقش دانشجویان در مردمی سازی ایران جوان" در تاریخ ۶ اسفندماه ۱۴۰۱ در محل سالن آرتمیای پردیس شهر دانشگاه ارومیه برگزار گردید.

• در اين نشست سرکار خانم الهامی، با اشاره به تله جمعیتی پیش رو اشاره داشتند که رهایی از این تله، همراهی همه قشرها را می طلبد و در این بین بر نقش سازنده دانشجویان و نخبگان علمی به عنوان نبض تپنده جامعه و حلقه اتصال بین حاکمیت و مردم، در پیاده کردن بحث مردمی سازی کارهای دولت و افزایش جمعیت تاکید نمودند.

• آقای زرودی نیز با مسئول دانستن تک تک افراد جامعه نسبت به همسایه، برادر، همکار و در واقع تمام آحاد ملت، ضمن پاسخ به سوالات و دغدغه های مطرح شده از سوی دانشجویان بیان نمودند که هر کس در هر نقش و جایگاهی که دارد، با انتخاب مسیر درست و انجام بهترین کار خود در واقع یک نخبه می‌باشد.

• نماینده دستیار ارشد رئیس جمهور در امر مردمی سازی دولت، قشر دانشجو و جوان را یک قشر فعال و مردم نهاد دانسته و اضافه نمودند که با توجه به روحیه مطالبه‌گری و حساسیت این قشر به مسائلی از جمله اقتصاد، معیشت، ازدواج و مسکن، آنان را در پیشبرد اهداف دولت در مسائل مختلف، بسیار موثر دانستند.