مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه ارومیه در تاریخ ۲۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۱ اقدام به برگزاری کارگاه "مهارت‌های زندگی"نمود.

• این کارگاه به مدت دو ساعت و با تدریس خانم زیبا صادقی مشاور و روانشناس حوزه خانواده در محل مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه ارومیه برای کارکنان و اعضای محترم هیأت علمی برگزار گردید.

• در این کارگاه راهکارهای لازم در جهت کنترل استرس مطرح گردید و بیان شد که طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی در سال ۱۹۹۳ لازم است هر فردی مهارت‌های دهگانه زندگی را برای ایجاد شایستگی‌های فردی و اجتماعی به‌عنوان برنامه پیشگیرانه و واکسیناسیون در برابر آسیب‌های روانی و اجتماعی به کار ببرد.

• یکی از این مهارت‌ها، مهارت مقابله با استرس می باشد. در این کارگاه در خصوص تعریف استرس و مفهوم و علائم هشدار دهنده و نشانه‌های استرس شرح و تبادل نظر گردید.

• در نهایت نیز تاثیر استرس بر سلامت جسم و روان و عوارض سنگین آن، همچنین فاکتورهای شخصیتی مدیریت استرس و عوامل تأثیرگذار بر استرس و مهارت‌های مقابله‌ای، مدیریت و راهبردهای شناختی رفتاری کاهش استرس آموزش داده شد.

• لازم به ذکر است که به شرکت کنندگان، گواهی شرکت در کارگاه ارائه خواهد شد.