این گردهمایی با حضور جناب آقای دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان و حضور مدیران مراکز ۱۲۰ دانشگاه از ۴ تا ۶ بهمن ماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه هرمزگان برگزار گردید.
شایسته است از زحمات سرکار خانم دکتر
اصولی؛ رئیس محترم مرکز بهداشت و درمان دانشگاه ارومیه به دلیل زحمات ارزشمند ایشان تقدیر به‌عمل آید.

معاونت فرهنگی و دانشجویی کسب این موفقیت ارزشمند را به خانم دکتر اصولی تبریک عرض نموده و امید است با استعانت از خداوند متعال و با همت، درایت و پشتکاری ایشان و با همدلی، تلاش و مساعدت تمامی همکاران ارجمند، در به ثمر رسیدن اهداف مرکز بهداشت و درمان دانشگاه موفق باشند.