مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه ارومیه در تاریخ 28 دی‌ماه 1401 اقدام به برگزاری "کارگاه تربیت جنسی نوجوانان" نمود.

این کارگاه با استقبال کارکنان گرامی دانشگاه و اعضای محترم هیأت علمی در محل مرکز مشاوره دانشجویی ارومیه با تدریس سرکار خانم دکتر شیرین زینالی عضو هیأت علمی دانشگاه ارومیه و روانشناس حوزه کودک و نوجوان برگزار شد.

در این کارگاه مسائلی همچون علل بلوغ زودرس و تاثیر استرس بر بلوغ زودرس نوجوانان توسط خانم دکتر زینالی تشریح گردید. همچنین ایشان توضیح دادند که حدوداً ۵۰ سال پیش افراد از دوره کودکی وارد بزرگسالی می‌شدند و دوره نوجوانی چندان مطرح نبود.

هیأت علمی دانشگاه ارومیه در ادامه بیان نمود که تربیت جنسی با آموزش جنسی فرق دارد. تربیت جنسی یعنی آموزش مفاهیم جنسی منطبق بر سن نوجوان و در مورد رفتار با نوجوانان دو مورد را بیان نمود:
1.ایجاد روابط مطلوب با نوجوان
2.توافق بر روی قوانین قابل بحث و غیر قابل بحث

دکتر زینالی در پایان خاطر نشان کرد که از بعضی قوانین نباید تخطی کرد ولی بعضی قوانین را می‌شود چشم پوشی کرد. هم‌چنین باید توجه نمود که دوران نوجوانی طولانی شده و سن ازدواج بالا رفته و والدین باید با آگاهی و آشنایی کامل با فرزندان خود رفتار کنند.

لازم به ذکر است که به شرکت کنندگان در این کارگاه گواهی صادر خواهد شد.