در ابتدای این دیدار دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه گزارشی از روند مسائل حوزه فرهنگی در دانشگاه ارومیه ارائه نمود.

حجت الاسلام و المسلمین قریشی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه با دکتر کلانتری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دیدار نمود.
امام جمعه ارومیه و نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی در این دیدار ضمن اشاره به هزینه کرد ناکافی در مسائل فرهنگی، گفت: اگر مسائل اقتصادی هم بهبود پیدا کند ولی به مسائل فرهنگی توجه نکنیم باز هم در جامعه دچار مشکل می شویم.
ایشان در ادامه بیان نمود: مباحث فرهنگی مانند اکسیژن و هوا برای جامعه بسیار ضروریست و باید توجه بیشتری به این حوزه بالاخص در دانشگاه ها شود.
وی افزود: جذب اساتید باید روند خوبی داشته باشد و در جذب اساتید باید دقت کافی به عمل آید تا در جذب اساتید علاوه بر مباحث علمی به مباحث اعتقادی و فرهنگی هم توجه شود.
امام جمعه ارومیه با اشاره به امید آفرینی در دانشگاه ها، بیان نمود: باید ارتباط دانشگاه و صنعت توسعه یابد تا زمینه های اشتغال فارغ التحصیلان را مهیا سازد.
حجت الاسلام و المسلمین قریشی اظهار نمود: در دانشگاه ها باید به جهاد تبیین با حضور سخنرانان مطرح توجه شود. باید دستاوردهای انقلاب اسلامی در دانشگاه ها بیان شود.

دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این دیدار گفت: باید فعالیت موثر فرهنگی را در دانشگاه ها تکثیر کنیم تا بتوانیم امید و سرزندگی را در دانشگاه ها افزایش دهیم.
معاون فرهنگی وزیر علوم بیان نمود: کار در حوزه فرهنگی در دانشگاه ها، کار جدی و جهادی می طلبد. باید در فرهنگ هزینه کرد و این فعالیت ها را هدفمند اجرا کنیم. باید در این زمان از توان دانشجویان بیش از پیش استفاده کرد.
وی در پایان افزود: در دانشگاه هایی که مسئولین وارد جمع های دانشجویی شدند مشکلات کمتری داشتیم. که دانشگاه ارومیه نیز در زمره همین دانشگاه ها بود.