به مناسبت 16 آذر و روز دانشجو ویژه برنامه گرامیداشت روز دانشجو با حضور رئیس و هیات رئیسه محترم دانشگاه ارومیه، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه و با حضور پرشور دانشجویان گرامی و جمعی از اساتید دانشگاه در محل سالن شهید چمران دانشگاه برگزار گردید.

این مراسم به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه و با همکاری تشکل‌های دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه در این مراسم ضمن گرامیداشت روز دانشجو و یاد و خاطره شهدای گرانقدر این روز، گفت: هر کشوری بخواهد در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گیرد باید به زیرساختهای آموزشی و پژوهشی خود توجه کند که الحمدالله در کشور ما در دانشگاه ها زیرساختهای مناسبی برای توسعه و پیشرفت وجود دارد.

رئیس دانشگاه ارومیه افزود: دانشگاه ارومیه نیز با وجود ظرفیت ها و زیرساختهای مناسب و همچنین وجود اساتید و کارکنان فرهیخته بستری مناسب برای رشد دانشجویان عزیز فراهم نموده که به طور قطع بهترین دانشجویان استان آذربایجان غربی و استان های همجوار همواره جذب دانشگاه ارومیه می شوند.

دکتر علیجانپور بیان نمود:‌ دانشگاه محل رشد و بالندگی و شکوفایی جوانان است و امیدواریم دانشجویانی که از این دانشگاه فارغ التحصیل می شوند بتوانند در حل مسائل کشور تاثیر گذار باشند.

در ادامه برنامه دکتر جوادی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه ارومیه نیز حوادث اخیر تبیین نموده و به برخی سوالات و شبهات ایجاد شده پاسخ داد.

- در این مراسم از نخبگان دانشجویی دانشگاه تقدیر به عمل آمد
- همراه با اجرای گروه شعبده بازی و برگزاری مسابقه و قرعه کشی