به اطلاع می رساند با پیگیری های رئیس محترم مرکز بهداشت و درمان دانشگاه ارومیه (سرکار خانم دکتر اصولی)، پزشک متخصص زنان در روزهای یکشنبه هر هفته از ساعت 8:30 لغایت 11 صبح آماده ارائه خدمات تخصصی به عموم دانشگاهیان گرامی باشد.

همچنین درمانگاه شبانه روزی دانشگاه ارومیه با مجوز رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات به اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان، دانشجویان و عموم مردم می باشد.

اتاق پانسمان، اتاق احیا، اتاق پزشک، دستگاه نوار قلبی، اتاق تحت نظر، دستگاه شوک، داروخانه، دستگاه های تخصصی اورژانس نظیر دی سی شوک و یک دستگاه آمبولانس از جمله امکانات این درمانگاه است.

در این درمانگاه علاوه بر انجام امورات درمانی و بهداشتی دانشگاهیان، غربالگری بیماری های رایج، فشارخون، دیابت و تشکیل پرونده های سلامت ویژه دانشگاهیان نیز صورت می گیرد.