محفل انس با قرآن کریم در خوابگاه های دانشجویی دخترانه بنت الهدی، طوبی و بنیاد ۱۵ خرداد دانشگاه با حضور آقای حجت الاسلام و المسلمین ولیزاده و قاری های محترم سرکار خانم نیکویی و خانم محمدی و خانم دکتر زاده هاشم مدیر محترم فرهنگی و اجتماعی و مشاور محترم رییس دانشگاه در امور بانوان و خانواده و دانشجویان عزیز برگزار گردید...

در این برنامه، سخنران محترم حجت الاسلام والمسلمین ولیزاده به مولفه ها و شاخصه های انسان مومن پرداختند، از جمله اینکه وقتی دل انسان زلال باشد، انسان با خاصیت می شود و اعمال و رفتارهایش برخواسته از فطرت خدایی می شود و نه بصورت طبیعی و غریزی و اعمال و رفتارهای انسان بر حسب خواست خدا می گردد. انسان مومن باید سعی نماید رفتارهایش نه معامله ای و مقابله ای باشد، بلکه به صورت تربیتی از فطرت الهی باشد، انسان باید ولایت مدار باشد و نه ولایت شعار ...در عمل باید ولایتمدار باشیم، بعضی افراد مومن هنرپیشه هستند، برخی مومن کاریکاتوری یعنی بعضی ها در یک یا چند جنبه رشد می کنند ولی انسان باید سعی نماید مومن متعادل باشد و در همه رفتارهایش به دستورات دین عمل نماید و استفاده حداکثری از دین نماید.

در ادامه مراسم، قاری های محترم آیاتی چند از قرآن کریم را تلاوت نمودند و دانشجویان نیز در ختم دسته جمعی قرآن کریم مشارکت نمودند.