دومین جلسه از سری نشست های  نقش نماز در جلوگیری از آسیب های اجتماعی برگزار شد.

این جلسات که ویژه اساتید و کارکنان است با حمایت معاونت  فرهنگی و دانشجویی و دفتر نهاد مقام معظم رهبری؛ دوشنبه 16 آبان ماه در آمفی تئاتر دانشکده منابع طبیعی برگزار شد .

دکتر محمدصادق فتح اللهی جامعه شناس و استاد دانشگاه در این جلسه با بیان این که آسمان یکی از قوایی است که بشر به مدد آن زندگی می کند و فقدان کامل آن در حکم سقوط بشر است. نقش دین در پیشگیری از آسیب های اجتماعی در جامعه را مهم قلمداد کرد و افزود لغزش‌های اخلاقی سرمنشا اجتماعی دارد.

ایشان در ادامه عنوان کردند نقش ایمان در تقویت همبستگی اجتماعی و کنترل اجتماعی و کاهش جرایم را نقس اساسی دارد و در جامعه امروز جدیدترین علوم اجتماعی ، همان چیزی را تعلیم می دهد که پیامبران به مردم می آموختند .

این جلسه همزمان در بستر اسکای روم برای اساتید و کارکنان مرکز آموزش شهید باکری میاندوآب بصورت مجازی برگزار شد.