به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی وام می رساند جهت درخواست وام نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401می توانند با مرورگرفایرفاکس از سایت پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس Bp.swf.ir اقدام نمایند.

- ثبت نام  اولیه وام بصورت اینترنتی بوده و سپس تحویل مدارک به اداره رفاه دانشجویان واقع در دانشگاه ارومیه(پردیس نازلو) روبروی رستوران دامپزشکی، اداره رفاه(بورس و وام). لازم به ذکر است تایید ثبت نام اینترنتی منوط به ارایه مدارک وام می باشد.

- دانشجویان محترم توجه فرمایند چنانچه تا مورخه1401/08/30 نسبت به ثبت نام و تمدید وام اقدام نمایند در اولویت دریافت وام درخواستی قرار خواهند گرفت.

- دانشجویان متقاضی وام ضروری می توانند از تاریخ 1401/08/21 از پورتال دانشجویی اقدام به درخواست وام نمایند. لازم به ذکراست درخواست وام ضروری بارویداد خرید لوازم کمک آموزشی، با ارائه فاکتور لب تاب یا گوشی به مبلغ حداقل7 میلیون تومان (اعتبار تاریخ ذکر شده در فاکتور بیشتر از 6 ماه نباشد)وفرم وام ضروری با مهروتایید معاونت محترم فرهنگی دانشجویی الزامی است.

- به دلیل دو برابر شدن مبلغ وام دانشجویان روزانه متاهل ،ارائه کپی برابر اصل مدارک متاهلی (کپی صفحات اول و دوم شناسنامه زوجین ) قبل از درخواست وام الزامی است .در غیراینصورت مبلغ وام به صورت مجردی محاسبه خواهد شد.

- نظر به اینکه از سال تحصیلی جدیدوام ویژه دکتری، در قالب وام تحصیلی مقطع دکتری (به صورت 6ماهه) اعمال خواهد شد، دانشجویان محترم مقطع دکتری در زمان درخواست وام از پورتال دانشجویی صندوق، حتماگزینه وام تحصیلی را انتخاب نمایند.

دانشجویان محترم تحت پوشش کمیته امداد وبهزیستی جهت استفاده حداکثری از وام دانشجویی،لطفاً مدارک مربوطه را به اداره رفاه دانشجویان تحویل دهند.

مدارک و نحوه ثبت نام برای وام (دانشجویان ورودی 1401 کارشناسی ،کارشناسی ارشد و دکتری که اولین باردرخواست وام می کنند)

1- ثبت نام اینترنتی از سایت پورتال دانشجویی صندوق رفاه (به آدرس Bp.swf.ir  از منوی ثبت دانشجوی جدید)

دانشجویانی که در مقطع قبلی از وام صندوق رفاه استفاده نموده اند، از پورتال دانشجویی، منوی اطلاعات دانشجو، مقطع جدید خود را ثبت نمایند.

2-بعد از ثبت نام اینترنتی در پورتال دانشجویی صندوق ،تحویل مدارک (به صورت حضوری) به اداره رفاه دانشجویان الزامی است. در غیر این صورت ثبت نام تایید نخواهد شد.

3-فرم وام برحسب نوع وام درخواستی(درسایت دانشگاه ارومیه  ،معاونت فرهنگی  دانشجویی ،اداره رفاه دانشجویان قابل بهره برداری است.)

4-کپی کارت دانشجویی و کپی برابر اصل مدارک متاهلی برای دانشجویان متاهل)

5-اصل سند تعهد محضری ضامن دار (نمونه فرم تعهد محضری در قسمت فرم ها قابل بهره برداری است که می بایست همراه با ضامن در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم گردد)

مدارک ضامن شامل :

الف-چنانچه ضامن کارمند،حقوق بگیر،بازنشسته،مستمری بگیر و یا عضوهیات علمی باشد:

الف)ارائه آخرین حکم استخدامی یا قرارداد یک ساله ی دارای مهر تأیید و امضاء دستگاه مربوطه، به اداره رفاه دانشگاه  ب) ارائه گواهی کسر از حقوق.

در گواهی کسر از حقوق می بایست نوع استخدام (رسمی ،پیمانی ، قراردادی ) درج گردد و صرفا خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و سازمان مربوطه متعهد  به پرداخت بدهي از طریق کسر از حقوق ضامن گردد..

ارائه گواهی کسر از حقوق برای دریافت وام های دانشجویی تا سقف 150/000/000 و 300/000/000 ریال ،به مبلغ 300/000/000 ریال الزامی است .

ارائه گواهی کسر از حقوق برای دریافت وام های دانشجویی بیش از 300/00/000 ریال ،به مبلغ 600/000/000 ریال الزامی است .

ب-چنانچه ضامن از سردفتران باشد:

ارائه کپی مجوز یا پروانه فعالیت (کپی برابر با اصل شده ممهور به دفترخانه اسنادرسمی)

ج-ارائه گواهی کتبی ضمانت از کمیته امداد امام خمینی (ره) برای دانشجویان تحت پوشش آن نهاد

6-افتتاح حساب نزد بانک تجارت بنام دانشجو وارائه شماره حساب و شماره شبا(نام شهر و کد شعبه بانک الزامی است.)

بند6 شامل متقاضیان وام شهریه نمی باشد.

7-برای متقاضیان وام مسکن ارائه اصل اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری تنظیم شده در دفاتر مشاورین املاک و مدارک متاهلی شامل کپی شناسنامه زوجین (تمامی صفحات ) وکپی 4 صفحه اول سند ازدواج الزامی است. (به دانشجویان ساکن خوابگاه و ترم آخر وام ودیعه مسکن تعلق نمی گیرد)

اجاره نامه از لحاظ مکانی می بایست در شهر محل تحصیل یا محل سکونت دانشجو باشدو به نام دانشجو و یا همسرش باشد.

8-برای متقاضیان وام ضروری ارائه مستندات رویداد موردنظر الزامی است.

9-درخواست وام توسط دانشجو از پورتال دانشجویی

دانشجویان سال بالایی که در ترم های گذشته از وام استفاده نموده اند،صرفا جهت تمدید وام به پورتال دانشجویی مراجعه و درخواست وام نمایند.لازم به توضیح است دانشجویان متقاضی وام ضروری بعد از درخواست اینترنتی مدارک و مستندات رویداد مورد نظر و فرم وام ضروری را به اداره رفاه تحویل دهند.

انواع وام

1-وام تحصیلی برای دانشجویان روزانه

2-وام شهریه برای دانشجویان نوبت دوم و در اولویت بعدی دانشجویان پردیس

3-وام ضروری(روزانه)  با رویدادهای زیر:

• رویداد موارد خاص شامل: خرید لوازم کمک آموزشی،دانشجویان حادثه دیده در سوانح و تصادفات ،دانشجویان مبتلا به بیماری های خاص و پرهزینه ،فوت یا بیماری خاص و پر هزینه یکی از بستگان درجه یک ( شامل: پدر و مادر تحت تکفل، همسر و فرزند) وتولد فرزند دانشجوی متاهل
  • رویداد وقوع حوادث غیرمترقبه (شامل: زلزله، سیل)
  • رویداد دانشجویان توان خواه (شامل دانشجویان نابینا و کم بینا، ناشنوا و کم شنوا و معلول جسمی و حرکتی)
  • رویداد دانشجویان ممتاز، نمونه کشوری و مبتکر
  • رتبه های 1 تا 300 گروه­های پنج­گانه آزمون سراسری با معرفی سازمان سنجش آموزش کشور.
  • پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی از طریق المپیادهای علمی دانش­آموزی کشور با ﺗﺄیید سازمان سنجش آموزش کشور.
  • نفرات اول تا سوم جشنواره­های جوان خوارزمی و سایر جشنواره های مورد تأیید وزارت.
  • دانشجوی نمونه کشوری که توسط سازمان امور دانشجویان وزارت متبوع، انتخاب و معرفی می گردد.
  • دانشجو مبتکر با ارائه گواهی سازمان پژوهش­های علمی و صنعتی ایران و تأییدیه معاونت پژوهشی دانشگاه.
  • رویداد دانشجویان قهرمان ورزشی(دارا بودن حداقل معدل کل 15)
  • نفرات اول تا سوم (تيمي و انفرادي) المپيادهاي ورزشي دانشگاه­هاي كشور، مسابقات قهرماني دانشگاه­هاي كشور، مسابقات بين ­المللي و جهاني دانشجويي و دانشجويان عضو تيم­هاي ملي كشور منوط به ﺗﺄیيد اداره كل تربيت بدني وزارت متبوع یا وزارت ورزش و جوانان تا 6 ماه پس از دریافت مدرک قهرمانی صرفا در زمان تحصیل، مي­توانند از این وام بهره مند شوند.
  • رویداد ازدواج حداکثر تا 18 ماه پس از تاریخ عقد، وام ازدواج تعلق می گیرد.

4-وام ودیعه مسکن برای دانشجویان روزانه متاهل(به دانشجویان دارای خوابگاه دولتی ودانشجویان ترم آخر تعلق نمی گیرد.)

5-وام ویژه دکتری در قالب وام تحصیلی برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصي ناپیوسته و پیوسته روزانه