نخستین مجمع عمومی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی اقتصاد سراسر کشور سه شنبه و چهارشنبه 8 و 9 شهریور 1401 در دانشگاه علامه طباطبائی به همراه برگزاری نخستین دوره انتخابات این اتحادیه ویژه دبیران و نمایندگان انجمن های علمی دانشجویی سراسر کشور برگزار شد.

در نخستین نشست عمومی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی اقتصاد کشور به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور مهندس صفری قائم مقام مدیریت فرهنگی و پشتیبانی وزارت و دکتر محمدعلی مومنی ها مدیر فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی انتخابات مجمع عمومی این اتحادیه برگزار شد و اقای پویا صباغ ساوجبلاغ دبیر انجمن علمی دانشجویی اقتصاد دانشگاه ارومیه به عنوان عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی اقتصاد کشور انتخاب شد.

مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه این موفقیت را به آقای صباغ و انجمن علمی دانشجویی اقتصاد تبریک عرض می کند.