مفدا مدیا رسانه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه تقدیم می کند:

ملاحظاتی در باب قومیت گرایی و نتایج ویرانگر آن :

در اسلام معیار برتری ، انسانی به انسان دیگر، علم ، تقوی و تلاش در راه سعادت همه بندگان خداست نه ادعاهای ناسیونالیستی.

چتر گفتمان امت واحده چنان گسترده است که همه ملت‌ها و اقوام و نژادها زیر سایه آن می‌توانند همیشه از صلح و امنیت و سازگاری و محبت نسبت به همدیگر برخوردار باشند .

ابلیس موسس و آغازگر و مروج قومیت گرایی و نژادپرستی و اختلاف افکنی بین ملت ها است.در جهان بینی توحیدی مخلوقات از جمله اقوام گوناگون و نژاد ها و زبانها رقیب و حریف همدیگر نیستند بلکه نشانه و علامت و آیت الهی می باشند و لذا لایق و مستحق خیرخواهی و محبت ما هستند مگر اینکه مانع و مخل رشد و کمال انسانهای دیگر باشند .

قومیت گرایی افراطی در ذات خود با مدعیات دنیای جدید ، از جمله با جهانی شدن ، لیبرالیسم ، و روح و مفاد منشور حقوق بشر و دموکراسی تضاد و تناقض آشکار دارد. دعاوی آشکار و پنهان قومیت گرایان هیچ پشتوانه علمی و عقلی و منطقی ندارد و با هیچ روش علمی قابل اثبات نیست.

ناسیونالیسم افراطی یک کژاندیشی و بیراهه هست که اساس آن را توهمات و اسطوره ها و افسانه های موهوم و احساسات کور تشکیل می دهد و تهدید جدی برای مدارا و همزیستی و صلح و امنیت جهان بویژه برای ملتها و کشورهای چند قومیتی مثل ایران است .

قومیت گرایی ابزار کارآمد استعمارگران غربی است که به استراتژی "اختلاف بینداز حکومت کن" سخت باور دارند و عامل به آن هستند .

جهت دانلود لطفا کلیک نمائید