جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اقدام به برگزاری دوره ی تشکیلاتی با عنوان مشکات نمود.احمدی دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه در این باره گفت:" این دوره با حضور اعضای فعال این تشکل در روزهای  پنجشنبه و جمعه مورخ 16 و 17 تیرماه در محل آمفی تئاتر دانشکده منابع طبیعی برگزار شد."وی در ادامه اضافه کرد :" این دوره با سخنرانی دکتر جوادی معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه آغاز شد و در راستای تقویت بنیه فکری اعضای فعال جامعه اسلامی دانشجویان و ارتقا سواد فرهنگی و تشکیلاتی آنها با حضور اساتید مجرب شهر ارومیه برگزار گردید که از اساتید مدعو این دوره میتوان به آقایان حجت الاسلام جهانگیری،رضا کاظم زاده ، هادی پورافشار و توحید محمدزاده اشاره نمود."ایشان خاطرنشان کردند که یکی از نقاط قوت این دوره برگزاری مناظره بین دانشجویان بود که با استقبال حاضرین مواجه شد.