مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق کیفی کرسی های آزاداندیشی،  اقدام به برگزاری سلسه جلسات کرسی های آزاد اندیشی با موضوع "ازدواج دانشجویی، موانع و راهکارها نمود.این جلسه که روز دوشنبه 13 تیرماه در سالن شورای دانشکده کشاورزی با حضور استاد نظریه پرداز در این حوزه جناب آقای دکتر عیسی زادگان ، دکتر نیکو، مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دکتر شیرزاد مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه و فعالین تشکل ها دانشجویی و کانون های فرهنگی برگزار شد. دکتر عیسی زادگان با بیان این که ازدواج باید خلاق باشد، ازدواج دانشجویی نتیجه بلوغ فکری است  نه بلوغ جسمی اظهار داشتند که ما باید مجهز به یک سری مهارت ها شویم تا از زندگی لذت ببریم و در این زمینه باید در خصوص تفاوت زن و مرد مطالعه صورت گیرد تا آشنایی کاملی از هم صورت گیرد پس از بیانات آقای دکتر عیسی زادگان شرکت کنندگان در جلسه نیز به ارائه نکته نظرات خود پرداختند.در پایان مقررشد جهت آشنایی بیشتر دانشجویان با مهارت های قبل از ازدواج کارگاه های تخصصی توسط مدیریت فرهنگی در سال تحصیلی آتی در سطح دانشگاه برگزار شود.