انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه برگزار می‌کند:

وبینار آشنایی با نانوالیاف الکتروریسی شده و کاربرد آنها در صنعت غذا

 

مدرس: آقای دکتر ساجد امجدی

دکتری تخصصی شیمی مواد غذایی

عضو بنیاد ملی نخبگان و پژوهشگر برتر سال ۹۹

 

زمان برگزاری:

چهارشنبه ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۱ - ساعت ۱۴ الی ۱۸

 

هزینه ثبت نام: ۴۰ هزار تومان

همراه با ارائه گواهی معتبر

جهت ثبت نام و هماهنگی با شماره واتساپ ۰۹۱۸۵۳۹۸۲۹۱ در ارتباط باشید