You are here
انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه برگزار میکند:
وبینار آشنایی با نانوالیاف الکتروریسی شده و کاربرد آنها در صنعت غذا
مدرس: آقای دکتر ساجد امجدی
دکتری تخصصی شیمی مواد غذایی
عضو بنیاد ملی نخبگان و پژوهشگر برتر سال ۹۹
زمان برگزاری:
چهارشنبه ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۱ - ساعت ۱۴ الی ۱۸
هزینه ثبت نام: ۴۰ هزار تومان
همراه با ارائه گواهی معتبر
جهت ثبت نام و هماهنگی با شماره واتساپ ۰۹۱۸۵۳۹۸۲۹۱ در ارتباط باشید