به همّت انجمن علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالوژی با همکاری گروه آموزشی مهندسی مواد و حمایت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه، بازدید علمی از شرکت متالوژی پودر ماد صنعت انجام شد.
در این بازدید که طی دو گروه 20 نفره از دانشجویان در دو هفته متوالی به سرپرستی دکتر مجید کاوانلویی استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالوژی و مدیر گروه آموزشی مهندسی مواد دکتر مهرداد شهباز در روزهای چهارشنبه 11 و نیز ۱۸ خردادماه 1401 ترتیب یافت؛ شیوه‌ی کار با دستگاه‌های کارخانه اعم از دستگاه‌های پرس، کوره های تف‌جوشی و آنیل، دستگاه سایزینگ و کوره‌های پوشش دهی، عملیات حرارتی القایی توسط مهندس ناظر کارخانه برای دانشجویان تشریح شد.
همچنین در این بازدید؛ آزمایشگاه مجهز کارخانه حاوی دستگاه آزمون کشش، فشار، سختی، پاشش نمک، متالوگرافی و نمونه‌های این آزمون‌ها مورد بحث و بررسی دانشجویان و اساتید قرار گرفت.
در حاشیه ی این برنامه با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با شیوه‌ی کار این دستگاه‌ها سوالاتی درمورد نحوه کار دستگاه‌ها طراحی و از سوی شرکت کنندگان پاسخ داده شد و در تداوم آن به پاسخ های صحیح جوایزی اهدا گردید.
در ادامه بازدید دانشجویان با روند تولید انواع قطعات خودروی تولیدی این شرکت مانند یاتاقان‌ها و چرخ دنده‌ها به روش متالورژی پودر آشنا شدند.
 از دستاورد‌های این برنامه مشاهده‌ی یکی از روش‌های تولید قطعات در صنعت به صورت عملی در کنار تدریس تئوری اساتید و صحبت های مدیرعامل بود.
گفتنی است بازدید علمی شرکت متالورژی پودر ماد صنعت با هدف آشنایی دانشجویان با صنعت و تقویت دروس مرتبط با صنعت مانند متالوژی پودر، فرایندهای ساخت مواد، عملیات حرارتی، خواص فیزیکی مواد ۱، خواص فیزیکی مواد ۲ و خواص مکانیکی مواد ۱ ترتیب یافت.