به رغم برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نوورود بصورت مجازی در پاییز سال گذشته، جهت آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان رشته های مختلف با ظرفیتهای آموزشی، فرهنگی و دانشجویی، همایشی به صورت حضوری در سالن علامه جعفری مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب برگزار شد.

در این مراسم که روز دوشنبه 19 اردیبهشت ماه 1401 و به همّت انجمن علمی دانشجویی کشاورزی این مرکز برگزار شد، ابتدا رییس و معاون آموزشی مرکز در خصوص ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی موجود مطالبی را بیان داشتند و در ادامه مدیران گروههای آموزشی در خصوص آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با رشته های تحصیلی خود و تحصیلات تکمیلی رشته های یاد شده و فرصتهای شغلی مربوطه سخنرانی کردند.

دبیر انجمن علمی دانشجویی کشاورزی دیگر سخنران این مراسم بود که در خصوص فعالیتهای انجام شده از سوی انجمن علمی دانشجویی گزارشی ارائه نمود.

پخش کلیپ و استفاده از تجربیات و سخنان دانشجوی پیشکسوت این مرکز و همچنین تقدیر از نفرات برتر علمی سال گذشته از دیگر برنامه های این همایش علمی-فرهنگی بود.