بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند که "طرح بخشودگی جرائم صندوق رفاه دانشجویان" مصادف با چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به‌مدّت ده روز از 12 تا 22 بهمن ماه 1400 اجرا خواهد شد.

1- دانش‌آموختگان دارای اقساط معوق، به شرط پرداخت تمام بدهی، از بخشودگی 100 درصدی جرایم و در صورت پرداخت اقساط معوق، از بخشودگی 50 درصدی جرایم بهره‌مند خواهند شد.

2- دانش‌آموختگان عزیزی که تعداد اقساط معوق آن‌ها بیش از 10 قسط بوده و دفترچه آنان به حالت تک قسط در آمده است، با پرداخت اقساط معوق، مجدداً مانده بدهی آنان تقسیط خواهد شد.

3- دانشجویان عزیزی که تمام بدهی خود را قبل از اتمام دوره تنفس 9 ماهه به‌صورت یک‌جا پرداخت نمایند، تمام مبلغ کارمزد وام آنان بخشیده خواهد شد.

4- دانشجویان عزیزی که به‌علّت تأخیر در تعیین تکلیف بدهی ملزم به بازپرداخت یک‌جای تمام بدهی شده‌اند، با پرداخت بدهی‌های نقدی (ودیعه مسکن، 10 درصد بدهی و اجاره‌بهای خوابگاه) مانده بدهی آنان بدون در نظر گرفتن 9 ماه تنفس، به تاریخ روز تقسیط خواهد شد.